Referencer

Fra Therese: “kære Cecilie. Da min søn havde det aller sværest i en alder af bare 13 år, gjorde du det muligt at nå ind til ham. Jeg er dig så taknemmelig, at du har taget dig godt af M., og har kunnet hjælpe ham til at få troen på sig selv igen. Jeg ved, der stadig er ting at tage fat i, men som du siger: “Vi må tage det i det tempo som M. kan rumme”. Tak for det du har gjort for M. Det betyder meget for en mor, at du kunne hjælpe M”

Anonym: “Tak Cecilie, fordi du har givet min datter, 11 år, et rum hvor hun er blevet taget alvorligt og kunne føle en tryghed hos dig, så hun turde at åbne op. Du gør det muligt med dit tillidsfulde væsen, at S. har skabt en forandring med sig selv. Vi har hen ad vejen set S. få en større tro på sig selv igen. Det har været en fantastisk oplevelse for mig som mor, at følge hendes udvikling på sidelinien. Med stor taknemmelighed fra en Mor”

Rikke, Social- og misbrugskonsulent (og snart psykoterapeut): “Jeg oplever at blive set og hørt, samt en ægte interesse, når Cecilie nænsomt udfordrer mig i at blive klogere på mig selv og derved give mig selv større betydning. Hun har en åben og positiv tilgang og formår at skabe et terapeutisk  rum, hvor der er trygt at være – også når det er rigtig svært.

Cecilie har både som menneske og terapeut, været til stor inspiration for mig gennem mit eget uddannelsesforløb”

Anonym: Da jeg har var ramt af stress og sygemeldt fra mit arbejde, opsøgte jeg Cecilie, hvor jeg havde det aller sværest. For hver samtale jeg havde, gav det mig en styrke til at jeg stille og roligt kunne finde mig selv igen. Med hendes rolige og tillidsfulde måde at være på, har hun gjort det muligt for mig, at føle mig så tryg i hendes terapi så jeg turde vise min sårbarhed. Jeg har gennem samtaler, forskellige redskaber og øvelser genvundet min styrke igen. Jeg er utrolig taknemlig for mit forløb hos Cecilie, det har givet mig så meget. Jeg er ikke færdig endnu, men på vej til et bedre sted end jeg var før.

Jens: Jeg har gået i terapi hos Cecillie i ca. 2 år.

Cecilie er en kompetent og dygtig terapeut med begge fødder solidt plantet på jorden. Hun er et varmt og kærligt menneske med masser af humor og let til grin. Hun er seriøs i sin tilgang til arbejdet. Hun er omhyggelig, nysgerrig og ærlig i hendes arbejde.

Cecillie har med sin ro, viden og erfaring hjulpet mig med at arbejde mig gennem kriser i mit liv. Jeg er blevet klogere på mig selv og har fået værktøjer til at håndterer mine besværligheder.

Jeg kan varmt anbefale Cecillie som terapeut til andre.