Referencer

Annika: På VGIE er vi utrolig glade for at have Cecilie med på sidelinjen, som en yderst kompetent ressource, der har formået at give vores unge mennesker stærke og brugbare mentale redskaber til at kunne navigere i deres hverdag med de udfordringer, de nu end måtte have. Udover at være en stor hjælp for de unge mennesker, så har vi som skole også gavnet af Cecilies kompetencer, da vi har kunne sparre med Cecilie om, hvordan vi kan støtte eleven i en svær tid, således at vi stadig har blik for elevens personlige udvikling samtidig med at vi hele tiden holder hånden under eleven.

Vi ser samarbejdet med Cecilie som en styrke, der har gjort, at vi står stærkere nu til at kunne afdække hele det unge menneske, ved at vi kan lave et bredere samarbejde og hver især byde ind med vores kompetencer, som kommer det unge menneske til glæde og gavn.

Cecilies koncept er godt struktureret og vi har som skole haft meget nemt ved at implementere det i vores hverdag. Cecilie har været meget bidragende i denne proces, og vi har hele vejen igennem haft en god og åben dialog omkring samarbejdet.

Annika Hundebøl
Pædagogisk afdelingsleder
VGIE

Therese: “kære Cecilie. Da min søn havde det aller sværest i en alder af bare 13 år, gjorde du det muligt at nå ind til ham. Jeg er dig så taknemmelig, at du har taget dig godt af M., og har kunnet hjælpe ham til at få troen på sig selv igen. Jeg ved, der stadig er ting at tage fat i, men som du siger: “Vi må tage det i det tempo som M. kan rumme”. Tak for det du har gjort for M. Det betyder meget for en mor, at du kunne hjælpe M”

Anonym: “Tak Cecilie, fordi du har givet min datter, 11 år, et rum hvor hun er blevet taget alvorligt og kunne føle en tryghed hos dig, så hun turde at åbne op. Du gør det muligt med dit tillidsfulde væsen, at S. har skabt en forandring med sig selv. Vi har hen ad vejen set S. få en større tro på sig selv igen. Det har været en fantastisk oplevelse for mig som mor, at følge hendes udvikling på sidelinien. Med stor taknemmelighed fra en Mor”

Rikke, Social- og misbrugskonsulent (og snart psykoterapeut): “Jeg oplever at blive set og hørt, samt en ægte interesse, når Cecilie nænsomt udfordrer mig i at blive klogere på mig selv og derved give mig selv større betydning. Hun har en åben og positiv tilgang og formår at skabe et terapeutisk  rum, hvor der er trygt at være – også når det er rigtig svært.

Cecilie har både som menneske og terapeut, været til stor inspiration for mig gennem mit eget uddannelsesforløb”

Anonym: Da jeg har var ramt af stress og sygemeldt fra mit arbejde, opsøgte jeg Cecilie, hvor jeg havde det aller sværest. For hver samtale jeg havde, gav det mig en styrke til at jeg stille og roligt kunne finde mig selv igen. Med hendes rolige og tillidsfulde måde at være på, har hun gjort det muligt for mig, at føle mig så tryg i hendes terapi så jeg turde vise min sårbarhed. Jeg har gennem samtaler, forskellige redskaber og øvelser genvundet min styrke igen. Jeg er utrolig taknemlig for mit forløb hos Cecilie, det har givet mig så meget. Jeg er ikke færdig endnu, men på vej til et bedre sted end jeg var før.

Jens: Jeg har gået i terapi hos Cecillie i ca. 2 år.

Cecilie er en kompetent og dygtig terapeut med begge fødder solidt plantet på jorden. Hun er et varmt og kærligt menneske med masser af humor og let til grin. Hun er seriøs i sin tilgang til arbejdet. Hun er omhyggelig, nysgerrig og ærlig i hendes arbejde.

Cecillie har med sin ro, viden og erfaring hjulpet mig med at arbejde mig gennem kriser i mit liv. Jeg er blevet klogere på mig selv og har fået værktøjer til at håndterer mine besværligheder.

Jeg kan varmt anbefale Cecillie som terapeut til andre.

Anonym: Kære Cecilie. Vi vil gerne sige dig 1000 tak for hjælpen til, at vores søn er kommet i meget bedre trivsel. Vi fandt dig på fb, vi læste om sandplay og havde stor tiltro til, at det kunne hjælpe og løsne op for, de negative tanker, tics, angst og uro vores søn havde.

Din tilgang, din ro og dit væsen gjorde, at vi følte os i meget trygge hænger og vores søn udtrykte med det samme, at han sys du var sød. Men at det ku så meget, er vi faktisk ret overrasket over! Allerede efter første gang mærkede vi en gladere dreng.

De efterfølgende gange kom der så en reaktion, hvor du med din professionalisme guidede os i, at det var helt normalt. Midtvejs var vi til en samtale, hvor du forklarede hvordan forløbet gik.

Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder, og ku se vores søn få det bedre.  Cecilie du er FANTASTISK- og vores søn udtrykker, at det har været enormt rart at komme hos dig og hver gang har han glædet sig til, at lege i sandet.

Tusind tak. – og vi anbefaler dig meget gerne til andre.!

Anonym: Det jeg synes er specielt godt ved Cecilie er, hvor nemt hun er, at vænne sig til og nem at snakke med. Hun har god humor og meget empati for andre mennesker og hun gjorde det meget klart, at hun var på mit hold. Hun hjalp mig med at tilgive mig selv og ikke dømme mig selv for hårdt. 

Vi har haft samtaler på hendes klinik men også over telefon, hvilket har været godt.

Når man er ung, kan det hele godt se lidt sort ud, men hun hjalp mig med at se at nogle gange har man brug for lidt støtte og lidt tålmodighed.